Fingermat
Fra 10 personer
Anbefaling:
Snacks - 3-5 enheter per person
Mellom – 6-8 enheter per person
Middag – 9-12 enheter per person
Fingermat
Fingermat
Fingermat
336,- meny med 7 enheter | 54,- per stk
Kamskjell Ceviche i terte
med syrlig eplevinaigrette, dill og agurk
(bløtdyr, gluten, hvete)
Makron
med laksetartar, urter og røkt rapsemulsjon
(fisk, egg, mandler, nøtter)
Rødbetevannbakkels
med Nýr fra Grøndalen Gård og saltbakte beter
(gluten, hvete, melk, egg)
Geiterillette i terte
smakt til med persille, ristet pepper og Kvit Undredal
(gluten, hvete, melk)
Vellagret Parmaskinke i terte
med urte- og hvitløkskrem
(gluten, hvete, melk)
Karamellisert gulrotkrem i terte
med granateple og persille
(gluten, hvete, melk)
Høvding Sverre fra Orkladal Ysteri
med konfitert tomat og tomatcrust
(melk)
Småskåler
518,- meny med 7 enheter | 77,- per enhet
Krabberull
krabberøre med dill, røkt paprikaemulsjon og fritert brioche
(gluten, hvete, melk, egg, sennep)
Råbrent laks fra Vestland
servert med røkt mandelpotetkrem, revet pepperrot og lodderogn
(egg, sennep, fisk)
Vellagret Parmaskinke fra Golfera
servert med saltbakte poteter, semikonfiterte tomater fra Italia og løpstikkeemulsjon
(egg, sennep)
Langtidsstekt Oksefilet
servert med urtehummus og revet Steinfjording fra Lofoten gårdsysteri
(sesam, melk)
Saltbakte Rødbeter
med Råblå fra Grindal ysteri, currylinser og Pistou
(melk, selleri)
Gulløyepoteter fra Finnmark
vendt inn i persille og eplevinaigrette, servert med Nýr fra Grøndalen gård og ristet svarthavre
(melk, gluten, havre)
Lagret Høvding Sverre fra Orkladal Ysteri
servert med Maltesisk Bigilla, olivenolje fra Italia, finhakket persille og granateple
(melk)
Fra vårt konditori
et utvalg av våre hjemmelagde desserter
Skreddersy din bestilling
Ønsker du å skreddersy din bestilling, ta gjerne kontakt med oss via telefon eller mail.