Fingermat
 
            Fingermat og småskåler
Fingermat
          269,- meny med 7 enheter | 52,- per stk
        Kamskjell ceviche i terte
              Kamskjell fra Nord-Atlanteren i syrlig eple vinaigrette, toppet med dill og sprø agurk
              
                (bløtdyr, gluten, hvete)
                Rognkjeks kaviar
              Delikat rognkjeks-kaviar servert på luftig blini med urter og kremet ferskost
              
                (fisk, egg, mandler, nøtter)
                Urte og panchetta-bakkels
              Bakkels toppet med Nyr fra Grøndalen gård og søte saltbakte beter
              
                (gluten, hvete, melk, egg)
                Geite-rillette i terte
              Fyldig rillette laget på Kje, smakt til med persille, ristet pepper og Kvit Undredal ost
              
                (gluten, hvete, melk)
                Vellagret Parmaskinke i terte
              Eksklusiv Parmaskinke fra Golfera kombinert med en luftig urte- og hvitløkskrem
              
                (gluten, hvete, melk)
                Karamellisert gulrotkrem i terte
              Søtlig og kraftig gulrotkrem, toppet med granateple og fersk persille
              
                (gluten, hvete, melk)
                Høvding Sverre fra Orkladal ysteri
              En av Norges mest vinnende ost servert med saftige, konfitert tomater og sprø tomat-crust
              
                (melk)
                Småskåler
          415,- meny med 7 enheter | 62,- per enhet
        Krabbe «roll»
              Klassisk krabberøre med dill, røkt paprika-emulsjon og fritert brioche
              
                (gluten, hvete, melk, egg, sennep)
                Råbrent laks fra Vestland
              servert med en fyldig røkt-mandelpotetkrem, revet pepperrot og Lodderogn
              
                (egg, sennep, fisk)
                Vellagret Parmaskinke fra Golfera
              servert med saltbakte poteter, semi konfitert tomat fra Italia og løpstikke-emulsjon
              
                (egg, sennep)
                Langtidsstekt oksefilet
              Servert med urtehummus og revet Steinfjording fra Lofoten gårdsysteri
              
                (sesam, melk)
                Saltbakte rødbeter
              med Råblå, en av Norges mest vinnende oster og karamellisert gulrotkrem samt dillolje
              
                (melk)
                Gulløyepoteter fra Finnmark
              Vendt inn i persille og eplevinaigrette, servert med Nyr fra Grøndalen gård og ristet svarthavre
              
                (melk, gluten, havre)
                Lagret Høvding Sverre fra Orkladal ysteri
              Servert med historiske tomater fra Hanasand gård, oliven olje fra Italia samt en syrlig gremulata
              
                (melk)
                Fra vårt konditori – et utvalg av våre hjemmelagde desserter
              
              
              
            Skreddersy din bestilling
Ønsker du å skreddersy din bestilling, ta gjerne kontakt med oss via telefon eller mail.
