Betingelser for leie av utstyr
Furset Catering tilbyr leie av utstyr i forbindelse med selskaper, arrangementer og cateringleveranser. For å sikre en god opplevelse for alle parter, gjelder følgende betingelser for utstyrsleie:
1. Bestilling og tilgjengelighet
Leie av utstyr må bestilles i god tid. Vi anbefaler minst 7 dager før arrangementsdato.
All utleie forutsetter at det aktuelle utstyret er tilgjengelig på ønsket tidspunkt.
Ved bestilling oppgis ønsket leieperiode, leverings- og returdetaljer.
2. Henting og levering
Utstyret kan hentes og leveres av kunden ved vårt lager i åpningstiden, etter avtale.
Alternativt kan Furset Catering tilby transport mot tillegg i pris.
Prisen og muligheten for levering og henting vil variere avhengig av lokasjon og tilgjengelighet, og avtales i forkant.Kunden er ansvarlig for å være til stede ved levering og retur, og for å kontrollere at mottatt utstyr samsvarer med bestillingen.
3. Vask og rengjøring
For glass, servise og bestikk: Vask er inkludert i leieprisen. Kunden bes kun om å tømme og skylle før retur, og plassere utstyret korrekt tilbake i medfølgende kasser.
Ved unormalt tilgriset utstyr kan tilleggskostnad for rengjøring påløpe.
4. Skader, tap og mangler
Kunden er ansvarlig for utstyret fra mottak til retur.
Tapte eller skadde enheter faktureres til gjeldende erstatningspris, som oppgis ved forespørsel.
Eventuelle skader eller mangler ved utstyret skal meldes fra om umiddelbart ved mottak.
5. Kansellering
Kansellering av utstyrsleie må skje senest 3 virkedager før avtalt utleveringsdato.
Ved senere kansellering kan opptil 100 % av leiebeløpet faktureres, avhengig av situasjon og tapt leieinntekt.
6. Priser og betaling
Alle priser oppgis eks. mva.
Leiebeløpet faktureres sammen med eventuelle andre cateringytelser.
Transport, ekstra rengjøring, og erstatninger faktureres i ettertid ved behov.
Spørsmål eller behov for veiledning?
Ta gjerne kontakt med oss på post@fursetcatering.no eller ring oss for rådgivning og tilrettelegging.