Julens menyer 2025

Se de forskjellige menyene her:
Julens sharing meny
Julens selskapsmeny
Julens street food
Julens buffet
Julens frokost
Julens koldtbord
Julens fingermat
Julens småskåler
Minimum bestilling er 10 personer
Pris oppført eks mva.
Det tilkommer mva på 15% eller 25% i forhold til service innhold
Julemat
Ønsker du å leie utstyr og/eller tjenester. Se vårt utvalg her
JULENS MENYER 2025
JULENS SHARING MENY
646,- per person
1.SERVERING - FORRETT
Kveiteceviche
Marinert i einebær og appelsin. Servert med grillet hjertesalat, granateple, pinjekjerner og pistasjvinaigrette
(fisk, nøtter, sennep)
Klippfiskbrandade
Revet klippfisk blandet med mandelpoteter, hvitløk og olivenolje. Servert med focacciakrutonger
(fisk, gluten, hvete, melk)
Saltbakte rødbeter
med ristede gresskarfrø, knallgrønn dillolje og Jarlsberg Reserve 3 år
(melk, sennep)
2.SERVERING - HOVEDRETT
Pannestekt andebryst
Servert med sotet løkkrem, estragonpulver og karamellisert eplereduksjon
(melk, selleri)
Anderillette
Konfitert and, blandet med sitrus, urter og nellik
Brokkolini
Servert med syltede Amalfi-sitroner og jordskokkchips
(sennep)
Rosenkålsalat
Grillet rosenkål, blandet med tranebær, bacon og Røros-rømme
(melk, sennep)
Pommes Anna
Poteter bakt med hvitløk, smør og parmesan
(melk)
3.SERVERING - DESSERT
Utvalg av norske prisbelønte oster
Servert med honning, våre egne konserver og knekks Røros
(gluten, hvete, havre, melk)
Ostekake «crème brûlée»
Servert med kardemommecrumble, rørte blåbær og hvit sjokolade
(gluten, havre, hvete, melk, soya)
Sjokoladesavarin
med krydrede kirsebær
(egg, gluten, hvete, melk, soya)
JULENS 3-RETTER
676,- per person | Tillegg ost (4-retters) 172,- per person
Kveiteceviche
Marinert i einebær og appelsin. Servert med grillet hjertesalat, granateple, pinjekjerner og pistasjvinaigrette
(fisk, nøtter, sennep)
Pannestekt andebryst
Servert med anderillette, sotet løkkrem, brokkolini og pommes Anna. Samt estragonpulver, syltede Amalfi-sitroner, jordskokkchips og karamellisert eplereduksjon
(melk, selleri)
Ostekake «crème brûlée»
Servert med kardemommecrumble, rørte blåbær og hvit sjokolade
(gluten, hvete, havre, melk, soya)
TILLEGG – 4-RETTERS
Norske oster
Et utvalg av Norges mest prisbelønte oster. Servert med honning, våre egne konserver og knekks fra Røros
(gluten, hvete, havre, melk)
ALTERNATIVER
FORRETTER
Fønix fra Stavanger ysteri
Vellagret, prisvinnende blåmuggost, servert med grillet hjertesalat, granateple, pinjekjerner og pistasjvinaigrette
(melk, nøtter, sennep)
Rosastekt kalv
grillet og langtidsstekt til 52 grader. Servert med grillet hjertesalat, granateple, pinjekjerner og pistasjvinaigrette
(nøtter, sennep)
HOVEDRETTER
Vegetar «Beef Wellington»
Butterdeig fylt med rødbeter, sopp, julekrydder og friske urter. Servert med sotet løkkrem, brokkolini og syltede Amalfi-sitroner samt estragonpulver, jordskokkchips og karamellisert eplereduksjon
(gluten, hvete, melk, selleri, sennep)
Ovnsbakt torsk
Servert med sotet løkkrem, brokkolini og pommes Anna samt estragonpulver, syltede Amalfi-sitroner, jordskokkchips og karamellisert eplevinaigrette
(fisk, melk, selleri)
JULENS STREET FOOD
Liten 480,- (4 enheter) | Stor 632,- (6 enheter)
Harrissabakt pinnekjøtt
med kremet potetstappe, agurk og korianderolje
(melk, sennep, selleri)
Porchetta
med peperonata og rosmarin
(melk, selleri, sennep)
Urfepølse
med bjørkefermentert kål og sennepsrelish
(sennep)
Klippfiskbrandade
Revet klippfisk blandet med mandelpoteter, hvitløk og olivenolje. Servert med focacciakrutonger
(fisk, gluten, hvete, melk)
Pulled laks sliders
med nyr fra Grøndalen gård, dill, bjørkefermentert agurk- og fennikel
(fisk, gluten, hvete, melk)
Saltbakte rødbeter
med ristede gresskarfrø, knallgrønn dillolje og Jarlsberg Reserve 3 år
(melk)
Ribbetaco «93 grader»
Ribbe stekt til perfekte 93 grader, revet i biter og servert med syltet rødkål og røkt chilimajones
(egg, gluten, hvete, sennep)
Pepperkake-pannacotta
med salt karamell og popcorn
(gluten, hvete, melk)
Brownie crumble
med ostekrem og kirsebær
(egg, gluten, hvete, melk, soya)
JULENS BUFFET
Liten 490,- per person | Stor 660,- per person
Sild
med Røros rømme, dill og flatbrød
(fisk, gluten, hvete, melk, rug)
Einerøkt laks
med kremet eggesalat og dill
(egg, fisk, melk)
Roastbeef
Krydret, rosastekt okse med syltet rødløk og finhakket persille
Vellagret Parmaskinke 15 mnd
Rosenkålsalat
Grillet rosenkål blandet med tranebær, bacon og Røros-rømme
(melk, sennep)
Betesalat
Saltbakte beter blandet med friske urter, ristet pepper og olivenolje
(sennep)
Potetsalat
kremet med Røros-rømme, blandet med purre og løpstikke
(melk, sennep)
Juleribbe med tradisjonelt tilbehør
Medisterpølser, medisterkaker, rødkål og surkål, kokte poteter, svisker, epler og julesaus
(gluten, hvete, melk, selleri)
Nellik-karamelliserte regnbuerøtter
med ristet og saltede gresskarfrø og gulrotkrem
(melk)
Fønix fra Stavanger ysteri
med pepperkake og rørte tyttebær
(egg, gluten, hvete, melk)
Brød, lefser, flatbrød, smør og aioli
(egg, gluten, melk, sennep)
Riskrem
Med kirsebærsaus og karamellisert mandelflan
(mandel, melk)
Ønsker dere mer av medisterkaker, medisterpølse, ribbe eller pinnekjøtt? Legg til ekstra ved valg av disse tilleggene.
Ekstra medisterpølse 15,- per stk
Ekstra medisterkake 15,- per stk
Ekstra ribbe 50,- per 100 gr
Ekstra pinnekjøtt 100,- per 100 gr
JULENS FROKOST BUFFET
280,- per person
Kaldrøkt laks fra KingMikals
(fisk)
Sild
Servert med Røros rømme og dill
(fisk, melk)
Eggesalat med dill og sennep
(egg, sennep)
Juleskinke fra Strøm-Larsen
(selleri, sennep)
Leverpostei fra Strøm-Larsen
(melk, selleri)
Roastbeef
Krydret, rosastekt okse med syltet rødløk og finhakket persille
Vellagret Edamer
med ristede valnøtter og gulrotmarmelade
(melk, nøtter)
Agurksalat
Vendt i fermentert bjørkesevje
Tomatsalat med løpstikke
(sennep)
Surdeigsbrød, lefser og flatbrød
(gluten, hvete)
Smør og grovsennep
(melk, sennep)
Våre egne scones med marmelade
(egg, gluten, hvete, melk, soya)
Kjøleskapsgrøt med nøtter, kanel og rosiner
(gluten, havre, mandler, melk, nøtter)
Chiapudding med skogsbær
(melk)
Sesongens frukt
JULENS KOLDTBORD
460,- per person
Sild
Servert med Røros rømme, dill og flatbrød
(fisk, gluten, hvete, melk, rug)
Einerøkt laks
med kremet eggesalat og dill
(egg, fisk, melk, sennep)
Roastbeef
Krydret, rosastekt okse med syltet rødløk og finhakket persille
Krydret ribberull
med rødkål smakt til med grov sennep
(sennep)
Rosenkålsalat
Grillet rosenkål, blandet med tranebær, bacon og Røros-rømme
(melk, sennep)
Betesalat
Saltbakte beter blandet med friske urter, ristet pepper og olivenolje
(sennep)
Potetsalat
Kremet med Røros-rømme, blandet med purre og løpstikke
(melk, sennep)
Nellik-karamelliserte regnbuerøtter
med ristede og saltede gresskarfrø og gulrotkrem
(melk)
Jarlsberg Reserve 3 år
Servert med pepperkake og rørte tyttebær
(egg, gluten, hvete, melk)
Brød, lefser, flatbrød, smør og aioli
(egg, gluten, hvete, melk, sennep)
Riskrem
med kirsebærsaus og karamellisert mandelflan
(melk, mandel)
JULENS FINGERMAT
52,- per stk | 320,-meny med 7 enheter
Kamskjellceviche i terte
Kamskjell fra Nord-Atlanteren i syrlig eplevinaigrette, toppet med dill og sprø agurk
(bløtdyr, gluten, hvete, sennep)
Røkelaks fra KingMikals
Rullet i potetlefse med Snøfrisk og gressløk
(fisk, gluten, hvete, melk, sennep)
Rognkjeks-kaviar
Rognkjeks-kaviar servert på luftig blinis med urter og kremet ferskost
(bygg, fisk, gluten, hvete, melk)
Coppa fra Ask gård
Servert med ristet svart pepper og daddelkrem
Rødbeteterte
Smakt til med shio-miso og røkt soyasaus
(gluten, hvete, soya)
Anderillette i terte
Fyldig rillette laget på and fra Vestfold, smakt til med persille, sitrus og Steinfjording fra Lofoten gårdsysteri
(gluten, hvete, melk, sennep)
Karamellisert gulrotkrem i terte
Søtlig og kraftig gulrotkrem, toppet med granateple og fersk persille
(gluten, hvete, melk)
JULENS SMÅSKÅLER
62,- per stk | 396,- meny med 7 enheter
Laks «Tataki»
med saltbakte rødbeter, agurk, Snøfrisk og dillolje
(fisk, melk)
Krydret ribberull
med bjørkefermentert rødkål og grov sennepsemulsjon
(egg, sennep)
Rosenkålsalat
Grillet rosenkål blandet med tranebær, bacon og Røros rømme
(melk, sennep)
Betesalat
Saltbakte beter blandet med friske urter, ristet pepper og olivenolje
(sennep)
Nellik-karamelliserte regnbuerøtter
med ristede og saltede gresskarfrø og gulrotkrem
(melk, sennep)
Fønix fra Stavanger ysteri
Servert med pepperkake og rørte tyttebær
(egg, gluten, hvete, melk)
Riskrem
med kirsebærsaus og karamellisert mandelflan
(melk, mandel)
Skreddersy din bestilling
Ønsker du å skreddersy din bestilling, ta gjerne kontakt med oss via telefon eller mail.
Bryllup, Firmafest, Private selskaper, Arrangement og eventGasta DesignLunsj, Buffet, Småretter, Jul