Buffeter
 
            Se de forskjellige menyene her:
Frokostbuffet
Asiatisk buffet
Fisk -og skalldyr buffet
Italiensk buffet
Norske smaker
Sommerens grillbuffet
Sushi meny
Vegansk buffet
Vår klassiske buffet
Minimumbestilling er 10 personer
Pris oppført eks mva. 
Det tilkommer mva på 15% eller 25% i forhold til serviceinnhold
Buffeter
  Ønsker du å leie utstyr og/eller tjenester. Se vårt utvalg her
Buffeter
Frokostbuffet
          252,- per person
        Kaldrøkt Laks
              
              
                (fisk)
                Eggesalat
              med dill og sennep
              
                (egg, sennep)
                Kokt Skinke
              
              
              
            Leverpostei fra Strøm-Larsen
              
              
              
            Vellagret Ost
              
              
                (melk)
                Agurksalat
              
              
              
            Tomatsalat
              med løpstikke
              
              
            Våre Egne Scones
              med marmelade
              
                (gluten, hvete, melk, egg, soya)
                Kjøleskapsgrøt
              med nøtter, kanel og rosiner
              
                (melk, gluten, havre, nøtter, mandler)
                Chiapudding
              med mangosaus
              
                (melk)
                Sesongens Frukt
              
              
              
            Surdeigsbrød
              
              
                (gluten, hvete)
                Smør
              
              
                (melk)
                Asiatisk buffet
          Vi har et internasjonalt kjøkken med kokker fra store deler av Asia. Sammen har vi komponert noen av våre favoritterretter.
        Liten meny 420,- | Stor meny 564,-
              
              
              
            Sushi Bowl
              med «spicy» laks, marinert ris, edamamebønner, granateple, mango, fritert nori, ristet sesam og gocuhjan-majones
              
                (fisk, soya, egg, sennep)
                Bahn Mi
              med braisert okse fra Nyyt, gochujang-majones og chili-og ingefær-syltede grønnsaker
              
                (gluten, hvete, soya, honning)
                Som Tam Thai
              med grønn papayasalat, chili, peanøtter og fiskesaus
              
                (fisk, peanøtter, soya)
                Thai Spring Rolls
              med glassnudler, purre og gulrot
              
                (gluten, hvete, soya)
                “Twice Cooked Duck”-Salat
              med rødkål, gulrøtter, chili og koriander som er marinert i appelsin-ponzu, toppes med ristede peanøtter og Teriyaki-saus
              
                (soya, fisk, gluten, hvete, nøtter, peanøtter, sesam)
                Egg-Fried Rice
              klassisk eggestekt ris med vårløk, kål og gulrøtter
              
                (egg, soya)
                Kylling Karaage
              friterte kyllingbiter marinert i soya, chili og lime
              
                (soya, gluten, hvete)
                Kimchi
              koreansk fermentert chili-kål
              
                (fisk)
                Edamamebønner
              dampede soyabønner med havsalt
              
                (soya)
                Fritert Rekechips
              
              
                (skalldyr)
                Sauser:
              
              
                Gojuchangmajones (egg, sennep)
Peanøttsaus (nøtter, sesam, soya)
Sweet Chili Sauce
Soya sauce (soya, gluten, hvete)
Appelsin-Ponzu (soya, gluten, hvete, sesam)
                Kokos- og Lime-Mousse
              servert med lime og ananas
              
                (melk)
                Kirsebær Cremeux
              servert i sjokoladeterte med økologiske kronblader fra Tolga
              
                (gluten, hvete, melk, egg, soya)
                Sitron- og Matcha-Makron
              
              
                (mandel, egg, soya, melk)
                Fisk- og skalldyr
          796,- per person
        Taskekrabbe fra Hitra
              Ferdigrenset og servert i eget skjell med knallgrønn dillmajones
              
                (skalldyr, egg, sennep)
                Råbrent Laks fra Vestlandet
              Fersk råbrent laks servert med en syrlig tangmajones og ertekarse
              
                (fisk, egg, sennep)
                Snøkrabbe
              Saftig snøkrabbe vendt inn med ferskpresset sitron urter og ekstra virgin oliven olje fra Stila
              
                (skalldyr)
                Økologiske blåskjell
              Håndplukkede blåskjell dampet i hvitvin, rotgrønnsaker og urter
              
                (bløtdyr, selleri)
                Lett stekt Kveite
              Sterling kveite servert med klassisk sauce vierge
              
                (fisk, selleri)
                Rognkjeks kaviar
              Rognkjeks-kaviar på surdeigsblini, servert med fyldig rømme fra Røros og finhakket rødløk
              
                (fisk, gluten, bygg, hvete, melk)
                Rødbeter fra Hørte gård
              Rustikke saltbakte rødbeter servert med rømme fra Røros og ristet økologisk svart havre
              
                (melk)
                Frisk frisèsalat
              Frisèsalat vendt med havsalt, balsamico og oliven olje fra Stilla
              
              
            Historiske tomater fra Hanasand gård
              Solmodne tomater vendt i løpstikke og ristet svartpepper, servert med kremet selleripuré
              
                (melk, selleri)
                Byggryn fra Holli mølle
              økologisk byggryn blandet med fersk spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros
              
                (melk)
                Gulløyepoteter fra Finnmark
              Små, delikate gulløyepoteter vendt i persille og syrlig eplevinaigrette
              
                (melk, gluten, havre)
                Fra vårt konditori
              Et utvalg av våre hjemmelagde desserter – den perfekte avslutningen på et smakfullt måltid
              
              
            Tillegg
          
        Halv amerikansk hummer
              Nystekt hummer servert med urtemajones og sitron
              
                (skalldyr, egg, sennep)
275,- per stk
                Østers
              Ferske østers servert med finhakket sjalottløk, sitron og sherry eddik
              
                (bløtdyr)
52,- per stk
                Skallreker
              Skallreker servert med sitron, dill, aioli og loff
              
                (skalldyr, egg, sennep, gluten, hvete)
150,- per person
                Italiensk Buffet
          Liten 420,- | Stor 540,-
        Salami Finocchiona
              Aromatisk salami fra Golfera krydret med fennikel
              
              
            Spianat piccante
              Kraftig og smaksrik salami fra Golfera tilsatt røkt chili
              
              
            Parmaskinke 18. mnd
              Vellagret skinke med en fyldig og karakteristisk smak
              
              
            Pollo de Cesar
              Saftig grillet landkylling, toppet med kremet cæsar-dressing, parmesan og krutonger
              
                (melk, gluten)
                Potetsalat
              En frisk og syrlig potetsalat vendt i olivenolje med kapers, urter og persille
              
              
            Ovnsbakt aubergine
              Aubergine bakt på kraftig varme, marinert i olivenolje, hvitløk og persille
              
              
            Bigilla
              Kremet bønnedip med et hint av chili og hvitløk
              
              
            Peperoni sotto aceto
              Saltede og syltede chilifrukter med en lett syrlighet
              
              
            Insalata di fagioli
              Bønnesalat med semitørkede tomater, grillet paprika og urter
              
              
            Urtemarinerte oliven
              Førsteklasses italienske oliven marinert i olivenolje og friske urter
              
              
            Asiago Dop
              Smaksrik upasteurisert kumelksost fra Ghidetti med nøtteaktige toner
              
                (melk)
                Cacio Stagionata al pepe Nero
              Intens sauemelksost med en tydlig dybde fra grovmalt svart pepper
              
                (melk)
                Yoghurt all aglio
              Frisk yoghurt smaksatt med hvitløk og urter
              
                (melk)
                Aioli
              Hjemmelaget aioli med hvitløk
              
                (egg, sennep)
                Økologisk olivenolje fra Stilla
              
              
              
            Balsamico crema fra Andrea Milan
              
              
              
            Focaccia
              Nyristet focaccia med rosmarin, olivenolje og flaksalt
              
                (gluten, hvete)
                Italiensk grisini
              
              
                (gluten, hvete)
                Tiramisu
              Den tradisjonelle italienske desserten med mascarpone, espresso og et lett dryss kakao
              
                (melk, egg, gluten, hvete)
                Limoncello tiramisu
              En syrlig og frisk vri på den klassiske italienske desserten
              
                (melk, egg,)
                Vanilje panna cotta
              Kremet panna cotta med bringebærcoulis og friske bær
              
                (melk)
                TILLEGG:
              65,- per person
              
              
            Polpette con salsa de tomate
              Saftige, håndrullede kjøttboller servert i en smaksrik tomatsaus
              
                (selleri)
                Porchetta
              Langtidsstekt urtemarinert svinerull, servert med frisk salsa verde
              
                (selleri)
                Norske smaker
          Liten 540,- | Stor 676,-
        Taskekrabbe fra Hitra
              med knallgrønn dillmajones
              
                (skalldyr, egg, sennep)
                Råbrent Laks fra Vestlandet
              med en syrlig tangmajones og ertekarse
              
                (fisk, egg, sennep)
                "Pulled" Geit fra Haugen Gardsmat
              i brioche med karamellisert gulrotkrem
              
                (melk, gluten, hvete)
                Gulløyepoteter fra Nord-Norge
              saltbakte, og vendt i kapers, urter og eplesider-vinaigrette
              
              
            Okseknoke fra Nyyyt
              servert med coleslaw på rødkål, epler og dill
              
                (egg, sennep, melk)
                Knekkebrød Laget på Mesk fra Vårt Eget Bryggeri
              med rørte tyttebær og ferskost på geitemelk
              
                (gluten, hvete, bygg)
                Rødbeter fra Hørte gård
              saltbakte, og servert med Røros-rømme og ristet svart havre
              
                (melk)
                Historiske Tomater fra Hanasand Gård
              vendt i løpstikke og ristet svartpepper, servert med sellerikrem
              
                (melk, selleri)
                Byggryn fra Holli Mølle
              blandet med spinat, grillet gresskar og skjørost fra Røros
              
                (melk)
                Et Utvalg av de Beste Oster fra Norge
              her plukker vi ut de norske gullvinnende ostene som er perfekt modne akkurat nå, servert med gulrotmarmelade, tomatmarmelade og knekks fra Røros
              
                (melk, sulfitt, upasteurisert, gluten, hvete, bygg)
                Trollkrem
              luftig marengs smakt til med tyttebær
              
                (egg, soya)
                Kirsebær Crèmeux
              servert i sjokoladeterte og økologiske kronblader fra Tolga
              
                (gluten, hvete, melk, egg, soya)
                Et utvalg av norsk-inspirerte makroner
              
              
                (mandel, egg, soya, melk)
                Sommerens Grillbuffet
          Liten 476,- | Stor 636,-
        Fra Grillen:
              
              
              
            Salsiccia fra Strøm-Larsen
              
              
              
            Okseknoke fra Nyyyt
              
              
              
            Urtekonfitert Kyllinglår
              marinert i sitron, hvitløk og urter
              
              
            "Pulled" Geit fra Haugen Gardsmat
              servert i brioche med karamellisert gulrotkrem
              
                (melk, gluten, hvete)
                Grillet Aromasopp
              med olivenolje, hvitløk, soya saus og persille
              
                (soya)
                Salater og Garnityrer:
              
              
              
            Cæsarsalat
              med Romanosalat, parmesan, krutonger og sprøstekt bacon
              
                (fisk, gluten, hvete, egg, sennep, melk)
                Maischips
              servert med pico de gallo
              
              
            Bønnesalat med Grillet Paprika
              med syrlig eple- og Dijon vinaigrette
              
                (sennep)
                Grillet Maiskrem
              smakt til med fennikelfrø, chili og brunet smør
              
                (melk)
                Historiske Tomater fra Hanasand Gård
              vendt inn i løpstikke og ristet svartpepper
              
              
            Perlepoteter fra Nøtterøy
              saltbakte, og vendt i kapers, urter og eplecidervinaigrette
              
              
            Peperoni Sotto Aceto
              saltet og syltet mild chili
              
              
            Urtemarinerte Oliven
              en blanding av gode italienske oliven marinert i friske urter
              
              
            Focaccia
              med rosmarin, olivenolje og havsalt
              
              
            Italiensk Grissini
              
              
              
            Sauser og Dressinger
              
              
                Aioli
Økologisk olivenolje fra Stilla
Balsamico crema fra Andrea Milan
«Jack D» BBQ saus (selleri)
Urtemajones (egg, sennep)
Chili-salsa
                Fra Vårt Konditori
              et utvalg av våre hjemmelagde desserter
              
              
            TILLEGG:
              280,- NOK per side
              
              
            Helgrillet Ørretside
              grillet i aluminiumsfolie og toppet med urter, sitron og oliven olje fra Stilla
              
                en ørretside er beregnet ca 15 personer
(fisk)
                Sushimeny - 24 biter
          580,- per person
        Nigiri
              laks, tunfisk, scampi og kveite
              
                (fisk)
                Sashimi
              laks, tunfisk og kveite
              
                (fisk, sesam)
                Uramaki
              tempura scampi med agurk og avocado
              
                (gluten, hvete, soya, skalldyr, fisk)
                Spicy Laks
              med agurk og chilimajones
              
                (egg, sennep, sesam, soya, gluten, hvete)
                California Maki
              surimi, avocado, sesam og chili majones
              
                (egg, sennep, sesam, soya, gluten, hvete)
                Servert med:
              
              
                Ingefær
Koriander ponzu (soya, gluten, hvete)
Soya saus (soya, gluten, hvete)
Wasabi
Wakame
Rekechips (skalldyr)
                Fra Vårt Konditori
              et utvalg av våre hjemmelagde desserter
              
              
            Vegansk buffet
          Liten 340,- | Stor 420,-
        Tofu Bowl
              sitrongress- og chilistekt tofu fra Miss Gin Garden, marinert ris, edamame, granateple,  mango, fritert nori, ristet sesam og gocuhjan-majones
              
                (soya, sennep)
                Soft Taco med Sjampinjong
              glasert i soyasaus og sotet hvitløk, Pico de gallo verde, og ancho-chili-majones
              
                (gluten, hvete, sennep)
                Saltbakte Småpoteter
              vendt i rosmarin, hvitløk og olivenolje, servert med trøffelmajones
              
                (melk, sennep)
                Samosa
              Servert med chili- og mangochutney
              
                (gluten, hvete)
                Historiske Tomater fra Hanasand Gård
              vendt inn i løpstikke og ristet svartpepper, servert med sellerikrem
              
                (selleri)
                Byggryn fra Holli Mølle
              blandet med spinat, grillet gresskar og granateple
              
                (gluten, bygg)
                Knekkebrød Laget på Mesk fra vårt Eget Bryggeri
              med pulled aubergine og hummus
              
                (gluten, hvete, bygg, sesam)
                Focaccia
              med rosmarin og havsalt, servert med vår egen aioli
              
                (gluten, hvete, sennep, soya)
                Vegansk “Ostekake”
              med blåbær og cashew nøtter
              
                (nøtter)
                Vegansk Brownie
              med mørk sjokolade
              
                (gluten, hvete, spor av soya)
                Et Utvalg av Vegansk Konfekt
              
              
                (spor av soya)
                Vår Klassiske Buffet
          476,- per person
        Kaldrøkt laks fra King Mikals
              servert med urte -og eggesalat
              
                (fisk, egg, sennep)
                Salami Finocchiona
              salami fra Golfera, smakt til med fennikel
              
              
            Parmaskinke 18. mnd
              vellagret smakfull skinke fra Golfera
              
              
            Krydrede Kjøttboller fra Strøm-Larsen
              servert i en fyldig saus på italienske tomater
              
                (selleri)
                Grillede Kyllingvinger
              krydret og servert med mangosalat
              
                (selleri)
                Potetsalat
              en syrlig potetsalat smakt til med urter, olivenolje og persille
              
                (sennep)
                Høvding Sverre fra Orkladal ysteri
              med tomatmarmelade og Røros knekks
              
                (melk, gluten, hvete, bygg)
                Frisk Salat
              blandet salat med tomater fra Hanasand gård, bønner, agurk fransk vinaigrette
              
                (sennep)
                Aioli
              hjemmelaget majones smakt til med hvitløk og sennep
              
                (sennep, egg)
                Meierismør
              fra Rørosmeieriet
              
                (melk)
                Focaccia
              med rosmarin, olivenolje og havsalt
              
                (gluten, hvete)
                Italiensk Grissini
              italienske brødpinner med urter
              
                (gluten, hvete)
                Fra Vårt Konditori
              et utvalg av våre hjemmelagde desserter
              
              
            Skreddersy din bestilling
Ønsker du å skreddersy din bestilling, ta gjerne kontakt med oss via telefon eller mail.
